Pernille Harder kåret sammen med Zlatan

Den danske landsholdsspiller Pernille Harder og Paris St. Germain-spilleren Zlatan Ibrahimovic har noget til fælles: De er begge netop kåret til Årets Angriber i svensk fodbold.

Derfor delte de rampelyset på scenen i forbindelse med det svenske fodboldforbunds Fodboldgallaen.

Det er den anden pris på få dage til Pernille Harder, som for få dage siden blev kåret som Most Valuable Player i den svenske dameliga. Den 22-årige dansker har i årets løb scoret hele 17 mål for sin svenske klub Linköping FC. I en liga, der regnes for værende blandt de bedste i verden – Jeg har et fantastisk hold og nogle fantastiske trænere, som jeg vil takke, og så har jeg bare haft masser af selvtillid, og spillet har flydt, sagde Pernille Harder på scenen til showet, hvor hun stod ved siden af Ibrahimovic. Og givet lejligheden – i et lokale proppet med svenske fodboldfolk – fik Pernille Harder også lige nævnt, at hun tror på, Danmark samlet over to kampe slår Sverige og spiller sig videre til EM i Frankrig i 2016.

Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRN