Harder satte to mål ind i endnu en LFC sejr

Det blev til endnu en sejr for Pernille Harder og Linköpings FC, da de tog til Tunavallen og besejrede Eskilstuna med 3-1. En kamp hvor LFC igen var det boldbesiddelse hold hele kampen igennem. Eskilstuna gjorde det godt i defensiven i første halvleg og stod tæt i kæderne. Men efter et hjørnespark fik Harder sat panden på bolden som efterfølgende gik i mål. 1-0 til LFC i første halvleg. Anden halvleg kom Linköping ud med hurtigere spil og fik lukket op for Eskilstunas defensiv. Det blev hurtig 2-0 ved Harder og 3-0 ved Stina Blackstenius.

Det var ikke mange chancer Eskilstuna skabte mod LFC hele kampen igennem. Statistikken sagde 2 afslutninger på mål, men desværre gik en af disse i mål. Kampen endte altså 3-1. Harder var godt tilfreds efter kampen:

“Fantastisk at vi kan komme til Eskilstuna og være så dominerende, som vi var i dag. Vi havde problemer med Eskilstuna sidste år, så en vigtig kamp for os at vinde. Nu har vi spillet tre kampe og fået tre sejre. Vi skal fortsætte på denne måde.”

Se highlights her

Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRÅN / 135598