150408 Danmarks Line Sigvardsen-Jensen och Cecilie Sandvej gratulerar Pernille Harder som just gjort 3-3 pΠstraff under fotbollslandskampen mellan Sverige och Danmark den 8 april 2015 i Stockholm. 
Foto: Andreas L Eriksson / BildbyrŒn / Cop 106

Kom gratis til landskamp! 

D. 2 og 7 juni gælder det, kom og støt Pernille og resten af det danske kvindelandshold i kampen om EM pladsen. To vigtige kampe spilles på Viborg Energi Arena d. 2 juni kl. 19.00 og d. 7 juni kl. 19.00, mod henholdsvis Polen og Slovakiet.

Tribunerne er inddelt i sektioner opkaldt efter landsholdsspillerne. Så hvis du vil komme ekstra tæt på Pernille Harder, vælger du blot et sæde i den sektion. Efter kampen kommer Pernille helt sikkert over og siger hej og giver autografer.

Book jeres billet til d. 2 juni her

Book jeres billet til d. 7 juni her

Foto: Andreas L Eriksson / BildbyrŒn