4 kampe og 4 sejre for Linköpings FC

Pernille Harder og resten af Linköpings FC tog i dag imod KIF Örebro hjemme på Linköping Arena. Med tre sejre i de første tre kampe var det et LFC hold, med masser af selvtillid, som gik på banen til dagens kamp.

Dette var synligt fra kampens start, hvor LFC startede kampen som de 3 tidligere kampe – som det boldbesiddende hold. Pernille fik efter 13 minutter arbejdet sig frem til et straffespark, som hun selv satte sikkert ind til 1-0. KIF Örebro udlignede til 1-1, men LFC gjorde det hurtigt til 2-1 igennem Tove Almqvist.

Anden halvleg satte Pernille Harder hendes andet mål for aftenen ind på et fint hjørnespark fra Magdalena Eriksson. Kort før tid kom Fridolina Rölfo ind og gjorde det til kampens resultat, 4-1.

“Skønt med endnu en sejr. Jeg synes vi spiller en god første halvleg, hvor vi skaber en masse chancer. I anden halvleg skaber vi også en del, men har ikke ligeså godt styr på kampen som i første. Dog føles det stadig utrolig trygt at spille. Det er fantastisk at spille fodbold med dette hold.”

Pernille fik inden kampen tildelt prisen som årets spiller i Östergotland i 2015.

Se highlights fra kampen her

 

Foto: Filip Oskarsson