LFC hev sejren hjem i 89. minut

Linköpings FC mødte i dag et hårdt spillende Kvarnsvedens IK, som gjorde det svært for LFC. Første halvleg var præget af mange dueller, dog med LFC som det mest boldbesiddende hold. Kvarnsvedens hårde pres gav nogle omstillinger som Janni Arnth og Magdalena Eriksson havde styr på.

Til anden halvleg havde LFC ændret lidt i formationen hvilket opløftede deres spil markant. 0-1 kom på straffe igennem Pernille Harder. Kvarnsvedens kom til nogle chancer gennem T. Chawinga som også udlignede til 1-1. LFC skabte efterfølgende nogle gode chancer, men det forløsende mål kom først i det 89. minut igennem Stina Blackstenius.

Pernille Harder fik endnu et mål på kontoen og sagde følgende efter kampen:

“Vigtig vigtig sejr! Det var helt fantastisk at se bolden gå ind til 1-2. Det var en hård fysisk kamp, Kvarnsvedens gjorde det godt i forsvarsspillet. Vi er stadig det bedste hold, men de gjorde det svært for os.”