6-0 sejr i Harders jubilæums kamp

Pernille Harder kunne fejre hendes 75 kampe for det danske landshold med en 6-0 sejr over Polen. En vigtig sejr i danskernes vej mod
EM i 2017. De danske piger spillede en fantastisk første halvleg, hvor Pernille Harder og Sanne Troelsgaard begge stod for 2 mål. Danmark viste mange fine kombinationer og løbevillighed. De mange fans som kom til Energi Viborg Arena fik også se en frisparksperle fra jubilaren.
Anden halvleg startede med to yderligere scoringer. Først Johanna Rasmussen og derefter Sanne Troelsgaard for tredje gang.

“Helt fantastisk at vi vinder med hele 6-0. Først og fremmest er jeg sindsyg glad for 3 point, men de 6 mål er også vigtige i regnskabet om de bedste 2’er!”

Med denne sejr ser det godt ud for danskerne. De er nu sikre på mindst en play off kamp. Om Danmark skal til EM afgøres d. 15 og 20 september hvor det først er Moldova og dernæst Sverige som står for spil.

 

Se de danske mål her